logo-image

Aktuellt

April 2023
Nu är medlemskorten för 2023 utdelade. Om du istället fick ett inbetalningskort beror det på att vi saknar inbetalning från dig. Vi i styrelsen önskar alla Kålltorpsbor en skön vår och sommar.

Årsmöte 2023
Årsmöte 2023 hölls den 15 mars i Härlanda Kyrkas samlingslokal. 55 personer kände sig kallade och kom på mötet. Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar gästades vi av trädgårdsmästare Gösta Andreasson som berättade om hur man bäst förbereder trädgården för den kommande växtsäsongen, lämpliga växter med avseende på jordmån, mm. Protokoll från mötet finns under rubriken protokoll.

Februari 2023
Inbetalningskort för medlemsavgift 2023 delas ut v.07-08. Ni underlättar vårt arbete mycket om ni ser till att betala senast angiva datum på inbetalningskortet. Inbjudan till årsmöte var tänkt att gå ut samtidigt som inbetalningskortet, men det blev tyvärr inte så. Inbjudan till årsmötet kommer i slutet av februari om allt funkar som planerat. Återkommer med info om årsmötet lite längre fram

Januari 2023
Gott nytt år till er alla! Vinterkylan från december har gett vika för mer traditionellt Göteborgsväder, några grader plus och en hel del regn. Vi planerar för ett nytt verksamhetsår, vilket vi inleder med ett årsmöte i början av mars. Vi återkommer med tid och plats lite längre fram.

Luciafest 2022
TRÅKIGA NYHETER 2022-11-23: Föreningens traditionella Luciafest 2022 måste tyvärr ställas in! Orsaken till detta är flera: Våran duktiga Luciakoordinator har fått förhinder, för få anmälda till luciatåget och inte minst, för få anmälda deltagare till Luciafesten över huvud taget. Detta innebär alltså att det inte blir något Luciafirande i Egnahemsföreningens regi i år. förhoppningsvis kan vi återkomma nästa år.

Oktober 2022
En vädermässigt fantastisk sommar är till ända och regnskurarna har dragit in över Kålltorp. Dags att ta itu med föreningsverksamheten igen. Närmast på tur är den traditionella Luciafesten. I år har vi bokat Härlanda Kyrkas samlingslokal lördag den 3 december. Boka in detta datum i almanackan redan nu så kommer vi med en inbjudan om några veckor.

Juni 2022
Nu ser vi fram emot att njuta av en lång härlig sommar. De nya medlemskorten är utdelade i början av april. Styrelsen önskar er en skön sommar!

April 2022
Vi planerar att dela ut medlemskorten för 2022 under första halvan av april. Du har väl inte glömt att betala?

Mars 2022
Den 17 mars var det dags för årsmöte. Efter årsmötesförhandlingar hade vi tema El med inriktning solceller, elbilsladdning och de nya energitarifferna från Gbg Energi. Mats Danielsson från Miljöförvaltningen informerade oss om detta. Drygt 60 medlemmar hade hörsammat inbjudan och var med på mötet.

Februari 2022
Inbetalningskorten för 2022 är nu utdelade. Tacksam om ni betalar senast angivet datum. Vi planerar Årsmöte i mitten av mars med tema el, solceller, billaddning, mm. Inbjudan delas ut i månadsskiftet februari-mars.
Medlemskort för 2022 delas ut i månadsskiftet mars-april

December 2021
2021 års Luciafest gick att genomföra trots pandemin. Ett sextiotal medlemmar, varav många barn, medverkade. Konceptet var det traditionella; Luciatåg, kaffe med Lussebullar, lotteri, dans kring granen och slutligen dök Tomten upp och delade ut godispåsar till alla snälla barn. Tack alla som medverkade och gjorde det till en jättetrevlig fest.